pijl

Over ons

Tanja en Robert Hulsman begeleiden samen de jongeren bij Lokaal 13, ieder in hun eigen rol.

lokaal13 LOGO LID K4Y 2 1

Over Tanja

Tanja heeft, met 20 jaar ervaring als docent en coach in het vmbo onderwijs, haar sporen wel verdiend als het gaat om begeleiden van jongeren. In haar carrière als docent en coach van leerlingen speelt de vraag “Hoe gaat het echt met jou? ” een belangrijke rol. Het ontdekken en benoemen van positieve eigenschappen bij iedere jongere zit in Tanja haar natuur. Tanja “ziet” de jongere. Bij lokaal 13 zal Tanja de jongeren met name sociaal emotioneel begeleiden en ondersteunen in hun onderwijsleerproces.

lokaal13 DSC 5926 Aangepast

Neem contact op


Wat jongeren over Tanja zeggen:

Over Robert

Robert werkt al 12 jaar als docent en coach binnen het mbo waarbij hij in nauw contact staat met het bedrijfsleven. Voor hij aan de slag ging in het onderwijs werkte hij in het bedrijfsleven. Hierdoor heeft hij een nuchtere kijk op de onderwijsprocessen, hij wordt niet gehinderd door gestelde onderwijskaders, hij kijkt samen met de jongere over de kaders heen om deze verder te helpen. Zijn begeleiding zal doorgaans een vragende manier plaatsvinden. Niet praten over de persoon, maar met de persoon en deze zelf de oplossing te laten bedenken.

Met humor zal hij de spanningsboog verlagen waarbij een positieve benadering de boventoon voert en zo steeds de lat steeds iets hoger te leggen.

De eerste jaren dat hij in het mbo aan de slag is geweest heeft hij tijdens de vakgerichte vakken én coachlessen welke hij verzorgde altijd geprobeerd om studenten na te laten denken over “wat na school?”. De afgelopen jaren begeleidt hij studenten die om welke redenen dan ook moeite hebben met aan de slag gaan met school. Koppelen van saaie schoolvakken aan de praktijk ziet hij als uitdaging. Ongelijknamige breuken kom je echt wel tegen in de dagelijkse praktijk, meer dan alleen met pizzapunten die niet allemaal even groot zijn gesneden

“ Ik zou nog even heel erg graag willen zeggen dat ik u wil bedanken voor alle steun die u mij gegeven hebt in de afgelopen 2 jaar. U was er in een bizarre tijd voor mij, waarin ik super veel aan u had, ik ging vrolijker naar school, hoe vermoeid ik ook was. Ik wil u bedanken dat u zoveel tijd voor mij hebt genomen om met mij te willen praten, zodat ik mijn hart kon luchten.

Alisha

“Bedankt voor alles mevrouw u heeft mij echt geholpen zonder u was het nooit gelukt echt niet. Ik ben u daar heel dankbaar voor”.

Sven

“Ik wil u heel erg graag bedanken voor de 2 jaar waarin u vol in mij geloofde”.

Samantha

*Alle jongeren hebben toestemming gegeven hun uitspraken op onze site te plaatsen.